Våra tjänster

Polyuretan är ett extremt mångsidigt material med många värdefulla egenskaper, det är starkt, hållbart och ger en god komfort.

Med spray- eller injekteringsutrustning kan vi bland annat isolera golv, väggar och tak i bostadshus, lagerhallar, husbåtar och ackumulatortankar.

Isopol utför även sprayning av hårda och mjuka polyureabeläggningar. Det är ett tätskikt passande för exempelvis industrigolv, tvättrum, balkonger, offentliga akvarier och andra objekt som kräver ett vattentätt och tåligt ytskikt. Läs mer om sprayisolering i olika miljöer här nedan.

Husisolering

I husisolering räknar vi in isolering av hus, lager, båtar, husbilar och bussar. Vi har även en ”Gör det själv” lösning.

Industriisolering

Inom industriisolering isolerar vi allt ifrån  kylmedia, ventilationskanaler, och ackumulatortankar till biogasanläggningar.

Polyuretanbyggnation

Till Polyuretanbyggnation använder vi olika system så som spraypolyuretan och elastomer. Polyuretan är lättarbetat och det är bara fantasin som sätter gränser.

Polyurea ytskydd

Fungerar på de flesta underlag så som plåt, betong, trä. Tillsammans med epoxiprimer kan vi skapa slitstarka, vattentäta och kemikaliebeständiga ytskydd.

Kvalité

Isopol AB strävar alltid efter att genomföra ett bra arbete med högkvalitativa produkter. Polyuretan är en av de mest effektiva isoleringsmaterialen som finns idag.

Miljö

PU-isolering ger överlägsen termisk effektivitet och en långsiktig energibesparning. Hus som isoleras med polyuretan blir mer energieffektiva. Våra kunder kan minska sina uppvärmningskostnader och därmed minska sin klimatpåverkan.

Teknik

Med mobil utrusning når vi kunder över hela Sverige.

Till toppen